06-25493126
info@senstones.nl

Maran : In mijn leven leerde ik al heel vroeg dat alles uit energie bestaat. Ik was er gevoelig voor, hoogsensitief was ik zeker. Op latere leeftijd leerde ik hier beter mee om te gaan. Ik volgde diverse opleidingen en ontwikkelde mijn talenten. Het ontdekken van de kracht van edelstenen zo bijzonder en puur. Ook in mijn werk als Energetisch Therapeut & HSP Coach, zijn edelstenen erg belangrijk.

Mijn eerste ervaring met edelstenen was op 16-jarige leeftijd. Ik kreeg een prachtige bergkristal hanger van mijn oma. En het hielp mij om meer in balans te komen. Iets waar ik toen mee struggelde. Vanaf dat moment was mijn interesse gewekt. Toen ik ook nog een zoon kreeg die enorm werd aangetrokken door edelstenen kwam alles in een stroomversnelling. 

Ik besloot een opleiding te volgen tot edelsteentherapeut. Deze kennis pas ik dagelijks toe in mijn eigen praktijk Sentire (www.sentiredrachten.nl). Door toenemende bestellingen hebben we besloten een aparte website met shop te creëren. Vandaar ook de naam Sen(tire)Stones.

128x128 beeldmerkje senstones wit

Edelstenen zijn een geweldige aanvulling op het leven. Hun hoge trilling kunnen ruimtes en mensen meenemen in hun trilling. Hierdoor kunnen de krachten van de edelsteen worden overgedragen, en dat voel je! Elke edelsteen wordt door mij persoonlijk uitgezocht. Zo ben je altijd gegarandeerd van mooie kwalitatief goede stenen.

Mijn missie is jou, d.m.v. de edelstenen, in contact brengen met je innerlijke kracht. Zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt zijn.

Kane: Toen ik heel klein was ging ik al vaak stenen zoeken. Toen we een keer in Duitsland op vakantie waren, bezochten we  een edelstenenmijn. Vanaf toen begon ik met het verzamelen van edelstenen. Mijn moeder zegt altijd dat ik een geboren ondernemer ben. Mijn opa heeft een eigen zaak, mijn moeder dus, mijn oom en zelfs mijn overgroot opa. Het zit dus waarschijnlijk in mijn bloed.

Mijn taken binnen SenStones zijn; de socials bijhouden, website werkzaamheden en marketing. Verder spring ik bij waar nodig is. 

128x128 beeldmerkje senstones wit

Emma: Omdat mijn moeder al, sinds ik mij kan herinneren, werkt met edelstenen, zijn edelstenen voor mij heel normaal. Ze zijn niet alleen heel mooi om te zien maar ook de werking is bijzonder. Edelstenen zorgen ervoor dat ik mij veilig voel maar ook als ik bijvoorbeeld hoofdpijn heb, draag ik een edelsteen. Ik ben gek op edelsteen armbandjes. 

Mijn favoriete edelsteen is de Titanium Kwarts. Niet alleen de kleuren vind ik prachtig maar ook de werking past precies bij mij! Mijn werkzaamheden binnen SenStones zijn pakketjes klaarmaken voor verzending, leuke kadootjes maken, socials bijhouden, foto’s maken en nog veel meer.

X