06-25493126
info@senstones.nl

Veel gestelde vragen

Welke vorm edelsteen kies ik?

Dat is voor iedereen persoonlijk. Kijk naar wat voor jou prettig is, de steen doet zijn werk wel. Wil je graag een steen bij je dragen en hou je niet van sieraden? Kies dan voor een getrommelde knuffelsteen. Draag je juist wel graag een armbandje of hanger dan is dat ook een goede optie. Is je doel ook de sfeer in huis te veranderen? Kijk dan eens bij de huis sets en de unieke ruwe stenen. Kom je er niet uit, dan kun je ons natuurlijk altijd een berichtje sturen.

Ik wil graag een cadeau geven, kan dat?

Niets leuker dan een kadootje geven, toch? En als je dan ook nog eens met zo’n prachtige schat van de natuur aankomt… Maar goed, een edelsteen is erg persoonlijk natuurlijk. Je kunt ervoor kiezen om een kadobon aan te schaffen. Maar het is ook mogelijk om een steen uit te zoeken op klacht of welke bij zijn of haar persoonlijkheid past. Geef je bij je bestelling aan dat het een kadootje is, dan pakken we het extra feestelijk in.

Kunnen kinderen ook edelstenen dragen?

Jazeker! Kinderen hebben vaak heel veel baat bij een edelsteen. Denk bijvoorbeeld eens aan concentratie problemen, boosheid of issues met het zelfvertrouwen. Ook gevoeligerds die last hebben van prikkels of kinderen met slaapproblemen kunnen edelsteen goed gebruiken. Wat voor steen je gebruikt is afhankelijk van de situatie en de leeftijd van het kind. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een set op de slaapkamer (bij jonge kinderen veilig plaatsen zodat ze er niet bij kunnen) en oudere kinderen kunnen ook een getrommelde steen bij zich dragen of op school in hun vak leggen. Ook een hanger zou een goede optie kunnen zijn.

De steen die ik graag wil hebben staat er niet bij, wat nu?

Ons aanbod varieert elke keer. Dit is afhankelijk van wat er verkrijgbaar is. Het aanbod maar ook de kwaliteit bij de aanbieders verschilt. Omdat wij alleen de beste kwaliteit willen aanbieden kan het voorkomen dat een bepaalde steen is uitverkocht of tijdelijk niet leverbaar. Wij gaan regelmatig op inkoop, dus als je ons laat weten waarnaar je opzoek bent, doen we graag ons best voor jou!

Ik wil graag persoonlijk advies, kan dat?

Jazeker, Maran kan op diverse manier testen of een steen bij jou past. Ze kijkt of een edelsteen jou verzwakt of versterkt. Dat laatste is natuurlijk de bedoeling. Dit testen kan fysiek middels een spiertest maar online kan ze dit testen via de energie van jouw selfie. Je kunt haar een berichtje sturen als je twijfelt over een steen of wilt weten welke edelsteen voor jou geschikt is.

Hoe verzorg en reinig ik mijn edelstenen?
 
Om je edelstenen goed te onderhouden is het noodzakelijk deze maandelijks te reinigen. De steen moet immers oude energie ontladen en vervolgens weer opladen met nieuwe en schone energie. Er zijn hiervoor diverse methodes. Maar het gevaar is dat je je edelstenen beschadigd door water en/of zonlicht. Ik adviseer daarom altijd een op- en ontlaadset. Dit is niet alleen de meest veilige manier, maar ook de meest grondige. Dit doe je op de volgende manier:
Leg de edelsteen voor tenminste 24 uur op een bedje van hematiet om deze te ontladen. Alle oude en negatieve energie wordt op deze manier verwijderd. Vervolgens kan de edelsteen op een bedje van bergkristal worden gelegd om weer op te laden. Er kunnen meerdere stenen per keer tegelijkertijd gereinigd worden.
Hoe werken edelstenen?
 
Als je een edelsteen bij je draagt of in de ruimte zet zal de energetische trilling van de steen door je lichaam worden opgenomen, en ook zal jouw trilling worden overgenomen door de steen. (Daarom is het dus ook van belang dat je je stenen regelmatig reinigt en oplaadt om ze zo weer ruimte te geven voor nieuwe kracht). Een steen kan hierdoor een onbalans in je lichaam herstellen door hem bij je te dragen. Door het dragen of plaatsen van een steen kan hij jouw minder fijne energie overnemen en zijn energie toevoegen aan jouw energiesysteem. Dit heeft effect op je fysieke, mentale en emotioneel lichaam. 
Naast de trillingsfrequentie die de steen je geeft hebben de chemische samenstellingen van de steen ook invloed op de werking. In veel stenen zitten mineralen die opgenomen worden door onze huid. Door de huid komt het in je bloed of bij je botten terecht. Een meditatie met stenen op bv. je chakra’s is hierdoor ook enorm krachtig. Maar gewoon een avondje op de bank met een steen in je hand kan je ook al veel nieuwe inzichten en rust geven.

Kan ik mijn pakket ook ophalen in Drachten?

Ja,  elke woensdag kunnen de pakketjes worden opgehaald, 17:00 tot 19:00.

Hoe knoop ik een wax koort?

Een waxkoord is een stoere ketting om je prachtige edelsteenhanger aan te dragen.

Hier laten we je zien hoe je een mooie schuifknoop kunt maken. Vergeet niet eerst je hanger aan het waxkoord te doen!

Heb jij nog een vragen? 
neem dan snel contact met ons op. 

X